NEISIG ØKOLOGI er et økologisk fuldtidslandbrug med planteavl. Vi ønsker at differentiere os i landbruget ved at dyrke afgrøder uden sprøjtemidler og kunstgødning. Dette for at bevare det gode miljø, vi stadig har i Danmark, men også for at bevare sundheden i det vi spiser, ikke mindst overfor vores børn i fremtiden.

 

HURRA FOR DEN LILLE FORSKEL!!!!

Vi har dyrket gården økologisk i 10 år og har ikke planer om at stoppe. Dette er en spændende proces, som også giver en faglig tilfredstillelse i det daglige.

Desuden har det vist sig, at forbrugerne efterspørger økologi mere og mere, derfor tror vi på en sund og bæredygtig udvikling indenfor vores område. Desuden ser vi ikke ordet "økologi", som noget langhåret hippie-agtigt ord, som det tidligere har været tolket, men som en sundere og mere bæredygtig måde at leve på og dyrke produkter på, som vi putter i munden - bl.a. ved at tage hensyn til naturens egen måde at bearbejde jorden på, som er vores speciale her på gården.Vi har bl.a. økologiske spisekartofler af sorten "Ditta", som i højsæson er mulighed for at købe nyopgravet.Vi producerer også "gamle" økologiske kornsorter, såsom ølandshvede og spelt, specielt til mølleriet Aurion i Hjørring.

Hos Neisig Økologi laves også økologisk græs og majs til vores nabo, som har økologiske malkekøer, der producerer mælk til Arla.

 

 


BILLEDGALLERI